Hotel Evianne Boutique Galați

Pe meleagurile orașului Galați, unde Dunărea, Siretul și Prutul se întâlnesc, răsare maiestuos Hotelul Evianne Boutique. Aici găsești un peisaj pitoresc, iar locurile de vizitat nu sunt puține: faleza Dunării, Biserica Fortificată Precista sau cea mai bătrână navă de pasageri din Europa. Fiecare loc este plin de poveste, iar atmosfera se împletește ca prin farmec cu senzația dulce de a doua casă.
Hotel Evianne Boutique este un proiect de suflet care a luat amploare din dorința de a ne ridica la cele mai înalte standarde, de a livra servicii ireproșabile la un preț avantajos, astfel încât tu să poți contura cele mai frumoase amintiri la noi!

Hotel Evianne Galati


Ce ne diferențiază de un hotel obișnuit este conceptul de boutique, în cadrul căruia fiecare cameră exprimă o personalitate diferită și se remarcă inclusiv prin decorațiuni unice.
De asemenea, membrii echipei noastre acordă o deosebită atenție experienței fiecărui client în parte, anticipând nevoile sale și asigurându-se că răspund cât mai rapid cererilor oaspeților.
Un ambient plin de eleganță și rafinament, un spațiu care emană relaxare și bucurie, locul de unde nu îți mai vine să pleci și la care te întorci ori de câte ori ai ocazia.
Asta am vrut să exprimăm prin fiecare experiență a voastră, trăită la Hotel Evianne Boutique. Un hotel aparte, de suflet, un loc pe care nu ai cum să îl uiți. Nu o spunem noi, ci miile de clienți mulțumiți!
O minivacanță în cadrul Hotelului Evianne din Galați îți va permite să te relaxezi pentru câteva zile, să uiți de stresul și de problemele cotidiene, petrecând zile magice, explorând noi culturi și vizitând locuri interesante.
Te lăsăm să te convingi singur!
Cu siguranță, la final de sejur o să descoperim multe zâmbete!

1 thought on “Hotel Evianne Boutique Galați”

  1. Sofia Starteva

    Un hotel de lux! Nu ratați ofertele!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire web web hosting gazduire web web hosting web hosting inregistrare domenii gazduire site hosting romania inregistrare domeniu gazduire domenii gazduire site gazduire domenii gazduire web host site magazin online gazduire web magazin online gazduire woocommerce redactare articole articole seo gazduire e-mail advertoriale seo pret advertoriale seo gazduire website gazduire email gazduire mail gazduire e-mail gazduire website agentie web design oferta creare site web oferta creare site web magazin online pret oferta magazin online agentie de web design bratari bratari barbati bratari femei bratari dama bratari placate cu aur bratari ieftine seturi de bratari brățări bărbați brățări brățări femei lantisoare barbati