Torturi raw-vegane – un deliciu sănătos

În ultimii ani este din ce în ce mai la modă consumul de torturi raw-vegane, prăjituri raw-vegane chiar și mâncare vegană. Sunt oameni care au adoptat un stil de viață raw-vegan și sunt extrem de fericiți și sănătosi cu acest mod de preparare al mâncărilor și dulciurilor de orice fel. Mulți cred că raw-vegan înseamnă că absolut toate alimentele folosite în prepararea diverselor rețete sunt crude. Nimic mai fals! Spre exemplu, la torturi raw-vegane anumite creme și glazuri necesită preparare termică pe abur sau fierbere.

Beneficiile numeroase ale consumului de torturi raw-vegane și mancare crudă în general 

Sunt mulți nutriționiști sau medici care nu sunt neapărat de acord cu consumul produselor doar raw-vegan deoarece conțin multe grăsimi și calorii. Dar trebuie să știm de la început că aceste grăsimi sunt reprezentate de grăsimi sănătoase. Spre exemplu la prepararea torturilor și prăjiturilor se folosesc foarte multe fructe deshidratate și seminte sau nuci. Aceste au întradevăr grăsimi și calorii, dar nu fac rău.

Alt articol de blog seo off-page : Transport animale internațional – Anglia și Germania

Torturi raw-vegane

Pentru prepararea blaturilor hidratează fructele și nucile, transformându-se apoi într-un fel de pastă cu textură cremoasă. Acest lucru este extrem de rapid și usor. Cremele raw-vegane sunt făcute de obicei din caju hidratat peste noapte, peste care se adaugă diverse fructe. Un avantaj extraordinar este faptul că aceste torturi pot fi păstrate în frigider timp de o săptămână și chiar în congelator până la 3 luni.

Prăjituri sau torturi raw-vegane sunt găsite din ce în ce mai des în cofetării deoarece oamenii au început să-și lărgească orizontul culinar și nu mai mănâncă doar clasicele dulciuri pline de fel și fel de creme. Poți mânca un tort raw, fără să-ți fie teamă că te poți îngrășa si fără să-ți crească nivelul de colesterol. Deci în ceea ce privește sănătatea, poți sta liniștit. În general mâncarea crudă scade nivelul colesterolului și riscul apariției de boli cardiovasculare.

Alături de dulciuri, poți consuma și smoothie-uri de fructe, deoarece se fac rapid și sunt la fel de sănătoase.

Următorul articol de blog : Cadourile personalizate – un simbol al recunoștinței

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps