repatriere decedati

Servicii funerare – un mod de a cinsti memoria celor decedați

Există pe piață o mulțime de firme care se ocupă de servicii funerare, trebuie doar să o alegi pe cea potrivită nevoilor tale. Atunci când persoanele dragi nouă decedează, fiecare dintre noi, pe lângă suferința produsă urmării neplăcutului eveniment și a încărcăturii emoționale cu care vine, ne gândim să organizăm cele necesare înmormântării într-un mod cât mai eficient și care să respecte memoria celui decedat.

Atunci când apelați la o firmă care se ocupă de servicii funerare, trebuie să aveți la îndemână certificatul constatator de deces. Apoi puteți începe procedurile necesare înhumării. Toate firmele asigură îmbălsămarea celui trecut în neființă, acesta fiind un lucru indispensabil.

Servicii funerare complete oferite de firma Requim

Firma noastră se ocupă de o gamă largă de servicii funerare care vin în sprijinirea persoanelor care apelează la noi. Înțelegem durerea fiecăruia și vă asigurăm toate cele necesare unei înmormântări cum se cuvine.

Un prim pas, după obținerea certificatului constatator de deces (de la medicul de familie dacă decesul a avut loc acasă sau de la medicul care s-a ocupat de pacient, dacă decesul a avut loc la spital), este transportul defunctului la sediul nostru pentru a efectua procesul de îmbălsămare și cozmetizare.

Alt articol de blog : Bannere Direcționale, Recomandate Pentru O Bună Promovare

servicii funerare

Următorul pas este alegerea sicriului. Deținem mai multe tipuri de sicrie din diverse materiale, culori, modele, având diferite prețuri pentru a putea veni în ajutorul celor care nu dispun de sume mari de bani. Alături de sicriu, oferim și cele necesare ritualului de înmormântare: șfeșnic, lumânări, cruce, prosoape, coroane, flori.

Alegerea locului de veci rămâne la latitudinea fiecăruia dintre dumneavoastră, noi oferindu-vă transportul către biserică pentru ceremonia de înhumare.

Pentru persoanele care optează pentru masa de pomenire de după înmormântare, oferim prin intermediul restaurantului pe care îl deținem, toate cele necesare organizării parastasului.

Un ultim lucru, dar la fel de important, este faptul că ne ocupăm și de obținerea ajutorului de deces, ajutor care se obține de la Statul Român.

Serviciile oferite de noi au menirea vă simplifica cât mai mult sarcinile pentru ca dumneavostră să puteți traversa mai ușor aceste momente dificile.

Următorul articol de blog : Publicitate stradală – Publicitate OOH

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps