Rame de ochelari – pe gustul tuturor

Nu știi spre ce model să te orientezi pentru rame de ochelari? Îți venim în ajutor cu o gamă întreagă de variante. Începând cu tipul de ramă, forma acesteia, din ce material și până la culoare, noi reușim să îți satisfacem dorințele.

Îți vom prezenta în continuare despre cum să îți alegi cele mai potrivite rame de ochelari pentru forma feței tale.

  • Ovală – Aceasta formă a feței este perfectă pentru fiecare model de rame, dar cel mai bine se pliază cele rotunde.
  • Inimă – Fruntea largă și bărbia îngustă. În acest caz, îți recomandăm să încerci o pereche dreptunghiulară de rame sau cele curbate cu lentile rotunde.
  • Unghiulară – Forma feței la care fruntea, obrajii și bărbia au aproximativ aceeași formă și merge perfect cu rame rotunde sau ovale.
  • Rotundă – Rotundă și circulară, merge perfect cu ochelarii înguști și pătrați, de preferință cu lentile mici.
  • Trapez – o pereche de rame de ochelari dreptunghiulare sau cu formă ondulată te prinde bine, deoarece zona superioară a feței tale va căpăta mai mult volum.
Rame de ochelari

 Nu știi ce culoare ți se potrivește cel mai bine la rame de ochelari?

 Chiar dacă îți place foarte mult o anumită culoare și îți dorești ca aceasta să fie și la ramă, este posibil să nu se potrivească cu tenul tău, din acest motiv, înainte de a achiziționa, verifică cele mai bune variante.

Persoanele care au un ten roz, cald și puțin roșiatic ar trebui să se orienteze către culori proaspete precum: roșu, bej, galben, turcoaz, maro. În cazul în care părul este brun-cenușiu, te poți decide la rame de culoare albatru închis, verde, gri, violet.

 Pielea aurie în combinație cu părul brun, roșiatic-blond necesită culori calde a ramelor, pământii precum: maro, roșu, portocaliu. Nu în ultimul rând, oamenii care au un ton rece, măsliniu, ar trebui să aleagă cu încredere variantele de culori clare și strălucitoare, vorbind aici despre albastru, argintiu, violet.

Site-ul nostru, avisia.ro, îți pune la dispoziție toate culorile și tipurile de rame de ochelari de care tu ai nevoie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps