Parchet laminat

Parchet laminat – cea mai bună alegere pentru casa ta

Ce este parchetul laminat? 

Parchetul este o pardoseală din lemn, clasificându-se în parchet masiv și parchet laminat

Parchetul laminat este un produs sintetic format din mai multe straturi suprapuse, iar aspectul de lemn este redat de stratul al doilea, cel decorativ, peste care se aplică unul de lac. Vine gata finisat, tot ce rămâne de făcut în momentul achiziționării este montarea plăcilor, proces extrem de facil în cazul acestui tip de pardoseală.

Care sunt avantajele parchetului laminat?

În primul rând, prețul este unul avantajos în comparație cu parchetul din lemn masiv, costurile totale (incluzând achiziția și montarea) reducându-se aproape pe jumătate – instalarea poate fi făcută chiar și de un amator, nu este nevoie neapărată de profesioniști, pardoseala laminată fiind foarte ușor de montat. 

Datorită stratului superior dur, parchetul laminat rezistă la zgârieturi și nu este afectat de lumina directă a soarelui – nu există șansa să se decoloreze. 

Stratul dur de la suprafață reprezintă un avantaj major în cazul în care aveți copii și/sau animale de companie, fiind cea mai bună opțiune. 

Pe lângă faptul că este ușor de instalat, plăcile de parchet laminat sunt, pe deasupra, foarte ușor de curățat, având o suprafață lucioasă! 

Alt articol: Gresie – cum să o folosiți în mod optim

Unde poate fi folosit?

Având o varietate de modele și de nuanțe, parchetul laminat este poate fi montat în orice cameră din casa ta. În momentul de față, el a început să fie folosit din ce în ce mai mult pentru amenajarea întregii locuințe, pentru un aspect uniform. Fie că vorbim despre dormitoare, holuri, camere de zi sau chiar bucătării, plăcile de parchet laminat redau un aspect elegant, sofisticat și pot să lumineze camere sau locuințe întregi, în funcție de nuanța aleasă. 

Fiind rezistent la apă, parchetul laminat poate fi folosit cu ușurință și în bucătăria ta de vis. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că petele de umezeală nu rămân pe podea pentru prea mult timp – șterge-le cât de repede poți! În plus, față de gresie, acest produs asigură confortul termic.

Crezi că nu pot exista mai multe avantaje de atât?

Așadar, parchetul laminat este alegerea ideală pentru casa ta, din multe puncte de vedere. Dar cum te poți bucura de și mai multe beneficii?

Intră acum pe micasa.ro, alege din gama largă de plăci de parchet laminat nuanța și modelul preferat, și poți beneficia atât de livrare, cât și de transport în mod gratuit!

Cei de la micasa.ro au o tradiție de peste 5 generații când vine vorba de expertiză și manufactură, parchetul laminat din gama lor de produse prezentând tehnologii germane inovatoare în vederea sustenabilității și durabilității, fiind și bun prieten cu mediul înconjurător! 

Alege parchetul laminat de la micasa.ro, fă alegerea perfectă!

Următorul articol: Repatrierea decedați în Franța

3 thoughts on “Parchet laminat – cea mai bună alegere pentru casa ta”

  1. Pingback: Parchet - tendințe actuale potrivite fiecărei camere - Stiri OK

  2. Pingback: Edda Beauty – o afacere din pasiune pentru unghii - Revista SEO

  3. Pingback: Acid glicolic și de ce e bine să-l folosești - Revista SEO

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps