Narghileaua e sănătoasă?

Chiar dacă iubești să folosești o narghilea, există multe zvonuri conform cărora ea ar fi mai periculoasă decât fumatul țigaretelor sau că ar cauza dependență. Desigur, narghileaua poate să fie la fel de nocivă precum fumatul unor țigări obișnuite însă, dacă folosești o narghilea fără tutun, atunci sunt reduse la minim toate riscurile asociate acestui viciu. De exemplu, dacă folosești narghileaua de maxim 1-2 ori pe săptămână atunci nu există nici riscul de a dezvolta dependență.

O experiență mai bună și mai sănătoasă folosind o narghilea fără nicotină

Pentru cele mai bune experiențe atunci când folosești o narghilea fără nicotină, poți opta pentru diverse tipuri de arome care vor face ca aceste momente să fie apreciate și mai mult. Numeroase studii au demonstrat că fumatul la narghilea este mult mai recomandat pentru sănătatea orală. Datorită diferențelor în modul în care este fabricat, acesta nu pătează dinții așa cum o face fumul de țigară. De exemplu, poți să folosești pentru o experiență deosebită arome narghilea pe bază de frunze de ceai (Puer, Chabacco, Egoista) care oferă un gust intens, fiind ideal pentru mixologie. Sau, dacă dorești să ai aceeași experiență precum în momentele în care folosești o țigară obișnuită poți încerca arome narghilea pe bază de celuloză (Ways). Aromele pe bază de celuloză sunt mult mai intense și asemănătoare tutunului având proprietatea de a păstra aroma extrem de concentrată, în starea ei cât mai naturală.

Un alt beneficiu al fumatului la o narghilea fără nicotină este acela că întotdeauna vei avea un miros mult mai plăcut deoarece aromele sunt naturale și nu lasă acel miros neplăcut specific de tutun care poate să incomodeze.

Încearca aromele fără tutun și nicotină de la Energyhookah

În concluzie narghileaua nu este nocivă dacă este fumată corespunzător. Vă recomandăm să încercați și aromele fără tutun și nicotină de la Energyhookah care nu vă pune în pericol sănătatea și, totodată, vă oferă aceeași experiență de fumat ca și o aromă pe bază de tutun. 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps