Mașini în rate – metode de achiziție chiar acum

De la an la an, din ce în ce mai mulți oameni apelează la împrumuturi pentru achiziția unei mașini în rate, ceea ce reprezintă primul loc în clasament. Pe locul doi este leasingul auto, iar pe ultimul loc, așa cum era de așteptat este plata integrală în numerar. Cu siguranță că fiecare variantă are avantaje și dezavantaje, dar, de cele mai multe ori alegerea metodei de plată pentru o mașină în rate depinde de tipul mașinii, prețul, condițiile impuse de bănci sau de furnizorii de contracte.

Cea mai eficientă metodă din punct de vedere financiar este plata cash, care elimină din start costurile cu dobânzile și comisioanele de finanțare, iar avantajele sunt multiple cum bine știm deja. Dezavantajul principal al acestei metode este faptul că nu toata lumea își permite.

Mașini în rate

Mașini în rate – metoda plății în rate

Plata în rate nu mai reprezintă o noutate, momentan există pe piață oferte avantajoase pentru plata în rate a mașinilor, uneori fără avans sau dobânzi, mai ales când aceste credite sunt oferite de diviziile de creditare ale dealerilor. Acest lucru face ca achiziția unei mașini în rate să fie aproape la fel cu plata în avans, însă pe o perioadă mai lungă de timp.

Procedura de accesare a unui credit nu este complicată, de regulă finanțatorul solicită doar carte de identitate și factura proformă de la dealer. Venitul necesar pentru accesarea unui împrumut trebuie să respecte gradul maxim de îndatorare admis de finanțator.

Specialiștii de la Auto Dan SRL recomandă analizarea celei mai bune metode de creditare a fiecărui client în parte. Vom avea în vedere și faptul că în cazul unui credit pentru mașini în rate, proprietarul automobilului va avea la dispoziție varianta rambursării anticipate a împrumutului. Se vor evita în acest fel o serie de comisioane și dobânzi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps