Mașină rulată- de ce merită să-mi iau o masină nouă

Fie că ești șofer începător fie că îți dorești să schimbi mașina, ai aceeași dilema, și anume ce sa aleg? O mașină nouă, sau o mașină rulata ?
Daca deții posibilitatea financiara pentru a cumpăra un autoturism nou, iată câteva avantaje și dezavantaje ale acestei alegeri în detrimentul unei mașini second hand.

Avantaje


Garantie. Ai garantie mai multi ani, Un lucru pe care dor o mașină rulată cumpărată din reprezentanțele specializate pe autovehicule rulate mai ofera, dar numai 12 luni. O mașină noua poate veni cu garanție chiar si 7 ani.

Mașină

Motorizare mai eficientă Este o greșeală să crezi că orice automobil realizat acum 10 ani este mai bun ca unul nou ieftin construit si gândit in prezent.

Consum mai mic. Din cauza reglementarilor legate de noxe si capacități cilindriice, producătorii au construit motoare economice Euro 5 sau Euro 6. Că să elimine noxe puține, trebuie redus si consumul. Așadar, mașinile noi au consumuri mult mai mici ca cele rulate, fabricate mai demult;

Sigurantă rutieră. O mașină, chiar dacă este mai mare, dar cu o vechime de 5-10 ani, a fost realizată pe baza unor reglementari mai permisive de siguranta;

Achitare în rate sau leasing. Aceasta este o opțiune convenabilă pentru firme. Persoanele fizice care vor opta pentru achitarea ratelor sau leasing sunt de asemenea avantajate, deoarece un autoturisn second hand nu poatefi achitat în rate.
Îți faci mașină cum vrei tu. Cand dai comanda de un automobil nou, ti-o personalizezi cu ce optiuni vrei tu. Alegi culoarea si dotarile pe care le vrei si de care ai nevoie, asigurandu-te ca dai banul fix pe ce dorești, pe când la o mașină rulata plătești ce și a dorit fostul proprietar.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps