manichiura eddabeauty

Imaginea ta contează! Alege produse manichiură profesionale pentru un aspect mereu impecabil

Unghiile frumoase și mereu îngrijite atrag întotdeauna aprecierile celor din jur. Pentru a avea o manichiură impecabilă nu este neapărat necesar să mergi la salon de fiecare dată. Este important să ai la îndemână produse manichiură profesionale de calitate, îndemânare și creativitate. Țînând cont de câțiva pași vei putea obține unghii la fel de frumoase ca la salon.

Secretul unei manichiuri perfecte nu constă în a aplica ojă pe unghii. În primul rând este nevoie de produse manichiură profesionale pentru îngrijire și pregătire. Totodată, este important să ai la îndemână ustensile pe care să te poți baza și timp. O manichiură frumoasă întotdeauna necesită puțină dedicare din partea ta. Instrumentele care nu trebuie să îți lipsească sunt unghiera, o forfecuța pentru cuticule curbate, bețișor din bambus, pilă profesională, baza pentru unghii, lac pentru rezistență.

Alt advertorial SEO: Rochii De Petrecere – Mereu În Topurile Preferințelor Tuturor Femeilor

Pentru realizarea unei manichiuri perfecte trebuie să respecți câțiva pași importanți:

Hidratare

Pentru a-și păstra aspectul impecabil pe termen lung este bine să le acorzi timp pentru hidratare. Masează fiecare unghie cu uleiuri naturale (măsline, argan sau orice alt tip de ulei pe care îl ai la îndemână) și lasă-l să acționeze timp de 10 minute. Vei constata o diferența uriașă.

Pilirea corectă

            Scurtează unghiile atunci când nu mai au aspectul pe care îl dorești apoi pilește unghia într-o singură direcție pentru a evita ruperea sau exfolierea. Este recomandat să nu îți tai cuticulele ci să le cosmetizezi iar dacă nu te pricepi atunci cel mai bine este să mergi la un salon.

            Îndepărtarea cuticulelor

            Specialiștii nu recomandă să îți tai cuticulele deoarece acestea au rolul de a proteja unghiile de infecții sau iritații. Dacă arată inestetic atunci este mai bine să le împingi către baza cu ajutorul unui bețișor de bambus sau să folosești produse cosmetice care dizolvă cuticulele cu care poți să le elimini suficient pentru a avea un aspect îngrijit.

            Aplicarea ojei

            Orice femeie își dorește o manichiură rezistență care să nu sară nici după o zi întreagă. Pentru a te asigura de acest lucru, folosește o baza sau un tratament care ajută la fixarea ojei. Totodată, nu încarcă pensula cu prea multă ojă pentru a nu crea un strat gros. Așteaptă că primul strat de ojă să se usuce cât mai bine și apoi aplică al doilea strat. Alege întotdeauna produse manichiură profesionale și vei vedea diferența.

            Dacă nu știi de unde ai putea să achiziționezi produse manichiură profesionale de care ai nevoie, te invităm să răsfoiești paginile magazinului online EddaBeauty. 

Următorul articol pentru citit: Parchet – cum să alegi un produs rezistent și potrivit pentru căminul tău?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps