Gresie si faianta

Gresie si faianță- sfaturi utile – design interior

Dacă vrei o schimbare în casa ta și nu știi ce gresie și faianță s-ar potrivi, noi avem câteva sfaturi utile de design interior. În primul rand trebuie sa știi ca sunt doua tipuri de gresie  și faianță: de interior și de exterior.

Asa că dacă planuiesti o renovare interioară, alegerea corecta este gresia de interior. Deși pare ușor, în alegerea gresiei si faianței sunt destul de mulți factori de care trebuie sa tineti cont, cum ar fi:

Alege modele care sunt ușor de curatat si igienizat. Alege un anumit design interior și încearca sa pastrezi aceeași culoare (de preferat deschisa) atat pentru gresie  cât  și pentru faianță pentru a da un plus de volum și luminozitate incaperii. Hotaraste-te cum vrei sa fie suprafata gresiei și a faianței,  și ce dimensiuni în funcție de dimensiunea încăperii. Și nu în ultimul rand, tine cont de textura și rezistență.

Și care e locul perfect pentru a găsi ceea ce va place decât Micasa.ro!

Vrei sa știi care sunt cele mai bune tipuri de gresie și faianta?

Ei bine, sunt patru modele standard de gresie și faianță clasificate în funcție de textura și forma.

Începem cu placa glazurata care este fabricata printr-un dublu proces de ardere, fata superioara avand un aspect glazurat dar dezavantajul acestui tip de placa este ca nu are o rezistenta de lunga durata. Continuăm cu gresia și faianța portelanata care este obtinuta prin vitrifiere,fiind  foarte rezistență la șocuri fizice și termice. Este recomandata în amenajarile exterioare.

Gresie si faianță

Gresia  și faianța nerectificata prezintă diferențe de mărime între plăci, de până la 2 mm, acest defect fiind vizibil la montaj.

Și terminăm cu gresia  și faianța rectificată care respectă standarde de mărime, în timpul arderii placa fiind șlefuită până când se obțin dimensiuni unitare și unghiuri de 90 de grade.

Cum sa beneficiezi de reduceri ori de montarea gratuita a gresiei  și faianței?

În funcție de prețul și cantitatea cumparata, puteți beneficia de reduceri de pana la 50% și chiar de montare gratuită dacă ești client fidel al magazinului nostru Micasa.ro.

Avem o gama variată de modele de gresie si faianță, toate de cea mai buna calitate, fabricate în Germania care promit rezistenta de lunga durata.

Dacă te-ai hotarat că vrei o schimbare pentru casa ta, te asteptam  la noi cu cele mai bune oferte, produse și sfaturi pentru nevoile tale.

4 thoughts on “Gresie si faianță- sfaturi utile – design interior”

  1. Pingback: Servicii funerare profesionale-Requiem - Articole SEO

  2. Pingback: Requiem - serviciul bun în clipe grele - Brand Promo

  3. Pingback: Transport pentru animale de companie internațional - Revista SEO

  4. Pingback: Chiuveta ideală pentru o baie modernă - Revista SEO

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps