Fosa septică tricamerală

Fosa septică tricamerală de la ecowalburg.ro este o inovație în domeniu, fiind special concepută să trateze apele uzate menajere, având totodată un rol important în prevenirea înfundării țevilor și depunerii de particule mari de impurități.

Nu ești racordat sau nu ai acces la rețeaua de canalizare? Nicio problemă, Eco Walburg vine în ajutorul tău cu soluții practice, prin intermediul inginerilor lor cu experiență. Un mare avantaj al fosei septice tricamerale de la ecowalburg.ro este faptul că nu este necesară vidanjarea acesteia mai devreme de doi ani de zile și deasemenea, reprezintă o soluție economică și prietenoasă cu mediul.

Alt articol de blog : Covoraşe auto – un accesoriu indispensabil pentru maşină

Fosa septică

Fosa septică tricamerală – soluția problemelor tale cu apele menajere

Nu trebuie să aveți grija montajului pentru fosa septică tricamerală dacă alegeți să lucrați cu Eco Walburg. Aceștia se vor ocupa de aproape tot procesul de montare a acesteia, dumneavoastră trebuie să asigurați doar 3 metrii cubi de pietriș și 3 metrii cubi de nisip. Deci tot ce ține de excavare mecanizată a gropii, excavarea a 12 metrii liniari de șanț pentru sistemul de drenaj, conectarea cu țeava de evacuare din locuință (dar nu mai mult de 3 metrii liniari), așezarea și mufarea fosei septice, realizarea substratului de pietriș drenant, montarea și conectarea tubulaturii gofrate, așezarea în sistemul de drenaj a materialului geotextil, finalizarea stratului de pietriș drenant, acoperirea sistemului de drenaj, acoperirea parțială a fosei septice, activarea culturilor de bacterii prin bioactivatori și bineînțeles proba de funcționare a sistemului revin în sarcine profesioniștilor de la Eco Walburg.

Deci dacă cauți fosa septică perfectă pentru locuința ta și nu vrei să duci grija vidanjării prea des, sau grija montajului, apelează cu toată încrederea la ecowalburg.ro pentru a-ți alege oferta care ți se potrivește și pentru a stabili alături de inginerii de la Eco Walburg detaliile amplasamentului pentru fosa ta septică. Cu siguranță nu vei fi dezamăgit de serviciile și produsele lor.

Următorul articol de blog : Afecțiunile alergice – coșmarul tuturor

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps