unghii

Edda Beauty – o afacere din pasiune pentru unghii

Edda Beauty s-a născut din dorința de a aduce calitatea specifică saloanelor profesionale de manichiură la îndemâna tuturor iubitoarelor de frumos care își doresc să exploreze acest domeniu. Totul a pornit în anul 2018 în Marea Britanie, unde o echipă tânără și-a dorit să ajute tehnicienele de unghii care nu își permiteau sau nu erau pregătite să facă investiții mari în pasiunea lor. Astfel, Edda Beauty le-a oferit acestora șansa de a achiziționa produse de cea mai bună calitate, dar la un preț accesibil. Ideea a fost un real succes, bucurându-se de o mare apreciere din partea clientelor firmei, iar aceasta a câștigat, în timp, încrederea tehnicienelor.

În acest mod, rețeaua magazinului de ustensie, accesorii și produse destinate saloanelor de manichiură și tehnicienelor de unghii s-a extins și a ajuns în România. Aici, produsele au fost întâmpinate cu mare entuziasm, iar cererile s-au înmulțit considerabil.

Alt articol SEO: Produse De Calitate La Preț Mic, Specialitatea EDDA

Printre ingredientele succesului nostru considerăm că se numără pasiunea pentru ceea ce facem și faptul că înțelegem nevoile persoanelor care activează în domeniu. Punem un accent foarte mare pe comunicarea între membrii echipei noastre și clientele sau potențialele cliente care doresc să ne cunoască oferta. Produsele și serviciile noastre trec printr-un proces de analizare, de aceea o etapă esențială în activitatea pe care o desfășurăm o constituie testarea în prealabil a acestora în cadrul companiei.

Livrare și retur la Edda Beauty

În ceea ce privește politica de livrare și retur, precizăm faptul că toate comenzile vor fi expediate în ordinea în care sunt plasate. În momentul în care comanda părăsește sediul Edda Beauty, clientul va fi notificam prin e-mail, urmând ca produsele să ajungă la destinație în 48-72 de ore. Costul transportului este de 19 lei, taxă care nu se mai aplică în cazul comenzilor a căror valoare depășește 350,01 lei.

O comandă poate fi anulată în maxim 8 ore de la plasarea acesteia, iar produsele pot fi returnate în termen de 14 zile, în ambalajul original.

Următorul articol de citit: Parchet laminat – cea mai bună alegere pentru casa ta

2 thoughts on “Edda Beauty – o afacere din pasiune pentru unghii”

  1. Pingback: Încălțăminte – perechea ideală de pantofi pentru tine - Revista SEO

  2. Pingback: Unghii impecabile, numai cu produsele Edda Beauty - OffSeo Official

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps