Băile mici sunt considerate a fi cel mai dificil de amenajat deoarece majoritatea ideilor de design se potrivesc pentru spaţiile mari. Însă, cu ajutorul a câteva trucuri vei putea să obţii un design interior potrivit pentur a valorifica spaţiul dintr-o baie de mici dimensiuni.
Paşi pentru a crea o baie perfectă cu obiecte sanitare potrivite spaţiilor mici
Primul pas pentru a putea crea un design plăcut este să stabileşti un buget pentru achiziţionarea celor necesare, începând de la obiecte sanitare până la mobilier şi decoraţiuni potrivite. Înainte de achiziţionarea mobilierului este recomandat să alegi tipurile de obiecte sanitare esenţiale într-o baie: un lavoar, vasul de toaletă, duşul sau cada pe care ţi le doreşti cel mai mult. Mai ales un spaţiu de dimensiuni mici poate să fie destul de înşelător iar aglomerarea spaţiului cu diverse corpuri de mobilier poate să fie o piedică pentru instalarea obiectelor sanitare esenţiale.
Alt articol de blog : Firme DDD specializate în detectarea riscurilor fitosanitare
Măsoară spaţiul cu atenţie şi analizează caracteristicile acestuia pentru a putea aprecia mai bine care sunt elementele cele mai potrivite. Deşi cea mai bună variantă ar fi să optezi pentru cabine de duş într-o baie mică, nu este neapărat necesar să renunţi la confortul de a te bucura de o baie. Pe piaţă vei putea să găseşti modele de căzi pe colţ care permit să câştigi mai mult spaţiu şi să încorporezi piese de mobilier precum un dulap sau rafturi care sunt de mare ajutor pentru depozitarea diverselor obiecte care nu trebuie să fie la vedere.
Câştigă mai mult spaţiu cu ajutorul elementelor moderne pentru amenajarea băii
Tot pentru a putea câştiga spaţiu poţi instala obiecte sanitare precum rezervoare încastrate şi vase de toaletă suspendate. Aceste opţiuni sunt cele mai moderne alegeri şi sunt potrivite pentru spaţiile de dimensiuni mici.
În magazinul online Pro Era vei putea să găseşti o colecţie impresionantă de obiecte sanitare care să te inspire şi să te ajute să creezi amenajări potrivite necesităţilor şi dorinţelor tale.
Următorul articol de blog : Dezinsecţie şi deratizare pe cont propriu – de ce nu este bine să acţionezi pe cont propriu?