Cât costă o asigurare auto Germania?

Întrebarea legată de costul pentru o asigurare auto Germania nu este un subiect nou dar, dacă plănuiești o ședere mai lungă sau să călătorești cu mașina în această țară, atunci ai nevoie să știi din surse sigure care sunt prețurile cele mai bune de pe piață.

Parametri de care se țin cont pentru stabilirea primei de asigurare

Atunci când se stabilește prețul unei asigurări, sunt foarte mulți factori de care trebuie să ții cont iar printre acestea se numără vârsta și genul șoferului, numărul de incidente pe care le-a avut autovehiculul și nu numai. Pentru început trebuie să ne clarificăm cu asigurările auto obligatorii și suplimentare. Suma finală pe care o vei plăti pentru o asigurare auto Germania depinde de ce tipuri de asigurări sunt incluse în contract.

Următorul parametru este autovehiculul. Fiecărui model de mașină îi este atribuit unul dintre cele 16 niveluri de asigurare obligatorie. Astfel, cu cât este mai mare nivelul atribuit mașinii pe care o conduci, cu atât suma plătită este mai mare. Cunoscând modelul automobilului tău și alegând toate serviciile pe care le dorești este posibil să determini ce tip de asigurare este potrivită pentru a putea rula pe autostrăzile din Germania prin a folosi un calculator de prețuri pe website-urile specializate.

asigurare auto Germania

Alte aspecte care țin de stabilirea prețului pentru o asigurare auto Germania

De exemplu, dacă un șofer nu a avut autovehiculul implicat în accidente atunci poate beneficia de o ,,reducere fără accidente” (Schadenfreiheitsrabatt). Dacă mașina a avut un număr mare de incidente în care a fost implicat în trafic, atunci și prima de asigurare crește. Unele agenții de asigurare auto Germania la stabilirea primei de asigurare țin cont și de tipul de profesie pe care o ai. Așadar, dacă intenționezi să schimbi firma cu care colaborezi atunci trebuie să verifici și condițiile pe care le au în contractele lor. Alți parametri după care se vor orienta firmele de asigurări pentru stabilirea primei sunt domiciliul, vârsta, statutul familial, locul parcării, kilometrajul parcurs anual, numărul șoferilor și vârsta.

Dacă dorești să închei în cele mai bune condiții o asigurare auto Germania atunci te așteptăm pe website-ul www.asigurareautogermania.de.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps