Cameră frigorifică – ce trebuie să ai în vedere când o alegi?

O cameră frigorifică este esenţială şi obligatorie pentru unităţile unde se păstrează produse alimentare şi băuturi în cantităţi mari, care au nevoie de anumite temperaturi pentru a fi proaspete în momentul vânzării. În funcţie de tipul de produse deţinute şi de spaţiul avut fiecare comerciant poate să aleagă un echipament care se adaptează cel mai bine nevoilor sale.

Alege o cameră frigorifică adaptată nevoilor tale

Pe piaţă există mai multe modele de camere frigorifice moderne şi eficiente. Un tip de camere frigorifice este cel pentru congelare care permite depozitarea produselor perisabile la temperaturi de până la -25 grade pe perioade lungi de timp. Modelele de refrigerare si de congelare pot să fie modulare şi permit păstrarea alimentelor la temperaturi de 0-10 grade Celsius, aşa cum sunt fructele, legumele, lactatele şi mezelurile.

O cameră frigorifică este alegerea cea mai bună pentru a te conforma reglementărilor igienico-sanitare. Pe piaţă mai există modele vitrate care nu ocupă foarte mult spaţiu, nu sunt zgomotoase şi se întreţin cu uşurinţă. Pot să fie configurate în funcţie de nevoile fiecărei unităţi HORECA şi să fie utilizate imediat ce au fost puse în funcţiune.

Alt articol de blog : Montaj aer condiţionat în birou – sfaturi utile

cameră frigorifică

De asemenea, o cameră frigorifică trebuie să fie aleasă în funcţie de cantitatea de produse alimentare care urmează să fie depozitată, capacităţi tehnice iar la urmă se iau în considerare design-ul şi preţul.

Îţi punem la dispoziţie echipamente de calitate de la producători de top

Dacă doreşti să comanzi o cameră frigorifică eficientă care să te servească încă din primul moment atunci vei putea găsi cele mai optime soluţii pe website-ul www.buildingservice.ro. Vei beneficia de consultanţă specializată şi garanţie pentru toate produsele. Aceste soluţii vor ajunge în unitatea ta în cele mai bune condiţii. Pentru a-ţi face o idee despre tipurile de camere frigorifice care sunt comercializate de această companie poţi să consulţi detaliile din descrierile produselor şi serviciilor.

Următorul articol de blog : Vitamine şi minerale esenţiale pentru fumători

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps