Botine pentru femei – cum le alegi în funcţie de siluetă?

Oricât de mult ţi-ar plăcea anumite modele de botine, pentru a avea o ţinută elegantă şi memorabilă va trebui să ţii cont atât de vestimentaţie cât şi de silueta ta. Există suficiente modele şi trucuri prin care poţi ascunde imperfecţiunile, să pari mai suplă sau mai înaltă. Aşadar, trebuie să ţii cont de câteva trucuri pentru a putea să arăţi bine de fiecare dată.

Ce modele de botine să alegi pentru diverse tipuri de siluetă?

O pereche de botine strânse pe gleznă se aşează foarte frumos pe picior iar cele cu toc înalt fac gambele să pară mai subţiri şi mai tonifiate. Dacă alegi o pereche cu talpă groasă atunci vei putea să le foloseşti cu succes pentru a-ţi pune în valoare ţinutele sport dar şi mai elegante, la o rochie vaporoasă mai largă. Pentru femeile care au picioarele groase modelele de botine strânse pe gleznă nu se potrivesc deoarece creează un contrast care va sublinia exact imperfecţiunea pe care doreşti să o ascunzi. Pentru femeile care sunt scunde cea mai bună soluţie este să aleagă botine cu talpa înaltă şi groasă pentru ţinutele casual sau cu toc înalt şi subţire pentru ţinutele de seară sau de club. Botinele cu talpa joasă sau prea înalte pe gambă le vor face pe aceste femei mai mici de înălţime să pară şi mai scunde.

botine

Pentru femeile care au o înălţime medie dar sunt mai plinuţe cea mai bună alegere este o pereche de botine nu foarte strânse pe glezne şi înalte. O pereche de dresuri în aceeaşi culoare precum botinele vor alungi picioarele şi efectul va fi unul foarte plăcut.

Ţine cont de ceea ce este important şi poartă încălţămintea potrivită

Există foarte multe tipuri de siluete şi fiecare particularitate determină să se facă anumite alegeri. Totodată, sunt şi foarte multe persoane care preferă să poarte încălţăminte care să iasă din tipare, chiar să dicteze trend-urile. Cel mai important este să nu alegi modele de botine incomode mai ales dacă ai foarte multe activităţi într-o singură zi.

Cea mai importantă recomandare pe care ţi-o putem face este să îţi cunoşti cât mai bine plusurile şi minusurile siluetei tale şi să înveţi cât mai multe lucruri despre cum poţi ascunde diverse tipuri de defecte. Cele mai frumoase şi în tendinţe modele de botine te aşteaptă în magazinul online www.deppo.ro. Aici vei găsi întotdeauna încălţăminte de calitate foarte bună, perfectă pentru orice tip de siluetă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps