Bijuterii argint – beneficii aduse pentru sănătatea ta

Încă din Egiptul Antic sunt cunoscute beneficiile pe care le pot aduce cu sine purtarea unor bijuterii argint asupra sănătății. Argintul a fost utilizat cu mult timp înainte de descoperirea penicilinei și este considerat un produs cu extrem de multe avantaje.

Ce avantaje oferă pentru sănătate purtarea unor bijuterii argint?

Avantajele pe care le oferă argintul nu sunt puține. Acesta are proprietatea de a purifica apa, de a preveni și omorî virusurile și bacteriile, ajută la detectarea substanțelor toxice, previne infecțiile sinusale și alergiile. Argintul poate să fie purtat oricând și este recomandat să se poarte bijuterii din argint în special atunci când sistemul imunitar este slăbit sau corpul este expus aerului poluat. Argintul mai poate să fie benefic pentru sănătate chiar și atunci când lucrezi într-un birou aglomerat sau interacționezi frecvent cu aparate electronice. Mai ales dacă porți bijuterii din argint în timpul zborurilor lungi cu avionul vei constata că starea ta generală va fi cu mult îmbunătățită.

bijuterii argint

La aceste beneficii pentru sănătate se adaugă și cele pe care le aduc bijuteriile din argint pentru o ținută. Chiar și cea mai simplă rochie devine spectaculoasă atunci când folosești bijuterii care să adauge puțină strălucire.

Pentru foarte mulți oameni purtarea unor bijuterii argint depășește granițele tendințelor iar creatorii de modă au înțeles acest lucru și încorporează acest metal prețios în ideile de vestimentație astfel încât  oamenii să se poată bucura de beneficiile pe care le aduce.

Adaugă în colecția personală cele mai frumoase bijuterii de la Iris Boutique

Cu toate că pentru unii oameni au foarte multe beneficii dovedite, pentru alții, bijuteriile din argint pot cauza alergii. Însă, aceste persoane pot purta modele care sunt create din alte tipuri de materiale așa cum este otelul inoxidabil sau titanul. 

Indiferent de stilul tău, merită să îți adaugi în colecția personală bijuterii argint deoarece aduc atât de multe avantaje atât pentru evidențierea și valorificarea ținutei cât și pentru propria sănătate. Dacă ai nevoie de niște accesorii spectaculoase și de o calitate ireproșabilă atunci alege modelele potrivite pentru tine de la Iris Boutique.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps