Auto rulate cu finanțări de excepție

Automobile Auto Dan îți propune o gamă largă de mașini second-hand. Vrei să-ți cumperi prima ta mașină sau poate să o schimbi pe cea veche? Noi te putem ajuta! De ce să cumperi de la noi? Toate aceste auto rulate vin la pachet cu multe alte beneficii.

Intră pe pagina noastră și alege-ți viitoarea mașină. Setează filtrele în funcție de preferințele tale, iar noi ne conformăm. Îți prezentăm toate mașinile disponibile pe baza căutărilor tale, fotografiile mașinii și ție nu-ți rămâne decât s-o cumperi. Abia acum vine marele avantaj. Pe lângă posibilitatea de plată cash sau card, achitarea de auto rulate se poate face și prin finanțare. Aceasta poate ajunge și până la 60 de luni. Oferim întotdeauna credite rentabile clienților noștri. Ce ai de făcut? Completezi datele tale, iar un reprezentant al magazinului te va contacta în scurt timp. În urma conversației cu acesta, vei primi un link pe e-mail prin care să continui cererea de verificare a identității și semnarea contractului.

Pentru a te încadra în condițiile de finanțare trebuie să ai vârsta minimă de 18 ani, să fii angajat (în acest caz avem nevoie de o dovadă de la angajator) sau pensionar. Aceasta posibilitate le este oferită și firmelor SRL sau întreprinderilor individuale.

auto rulate

Auto rulate din toate categoriile

Catalogul nostru prezintă mașini coupe, minivan, convertible, sport cars, SUV-uri și multe altele. Spune-ne preferințele în materie de culoare, motorizare sau tipul de combustibil și noi îți venim în ajutor. Ai și alte întrebări în legătură cu mașina? Lasă-ne datele și noi îți vom răspunde. De asemenea, fiecare mașină este revizuită și spălată înainte de livrare pentru ca tu să te bucuri pe deplin de calitatea ei. Raportul calitate-preț este unul foarte bun.

Considerăm că respectul și încrederea se câștigă în fața clienților noștri și de aceea vei avea parte de o sinceritate și punctualitate deplină din partea companiei noastre. Intră pe site-ul nostru și hai să facem afaceri împreună!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps